Рокли с дантела и тюл

29.11.2018
254

София, Малинова долина 22 ноем. Спечелихте ме като ваш клиент от сега нататък

Закопчава се с цип на гърба. Полата пада тежко на долу, като следва извивките на тялото, но без да ги описва. Кройката е вталена и образува слим силует. Жилетки, елеци и болера. Прекрасна рокля - с оригинален качествен принт на нежни рози. Всички сватбени рокли с дантела са женствени, изящни и съблазнителни.

Обявата е добавена в Наблюдавани.

Обявата е добавена в Наблюдавани. София, Люлин 10 15 ноем. София, а вторият обоз. Бургас, Люлин 10 15 ноем. Първият размер отразява мярката при неразпънато състояние на материята, а вторият обоз.

Първият размер отразява мярката при неразпънато състояние на материята, а вторият обозначава приблизителния краен капацитет при разпъване. Официална рокля със средна дължина в цвят бордо, която се произвежда специално само в по-големи размери от дамската номерация за дрехи.
  • Освен това - с малки мили подаръчета!
  • Русе, Чародейка - Север 16 ноем.

Намерени 104 обяви

Роклята пада свободно и дамата облечена в нея се чувства комфортно. Свеж модел на рокля в нежен розов цвят, която се произвежда специално в по-големи размери от дамската номерация за дрехи. Съгласен съм с Политика за личните данни. Роклята е с V-образно деколте и къси ръкави.

Материята е силно еластична.

Елегантна рокля със средна дължина, Цветен квартал 19 ноем. Добрич, Център 18 ноем. София, Център 18 ноем. Варна, Дървеница 21 ноем. Варна, Център 18 ноем. Първият размер отразява мярката при неразпънато състояние на материята, изработена от висококачествено кадифе с флорален принт.

Сравняване на продукти

Моделът се предлага само в по-големи размери от дамската номерация за дрехи. Акценти от дантела са поставени в областта над бюста, ръкавите и коленете. Много съм доволна от вежливото обслужване и вниманието към мен! Първият размер отразява мярката при неразпънато състояние на материя..

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Днес получих роклята си. Роклята пада свободно и дамата облечена в нея се чувства комфортно. Закопчава се с цип на гърба.

Закопчава се с цип на гърба. Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Днес получих роклята си?

Официална асиметрична рокля в тъмносин цвят, която се произвежда специално в големи размери от дамската номерация за дрехи. Роклята се закопчава с цип, който се отваря до под кръста. Моделът е със силно еластична висока талия, от която надолу кройката се разширява силно.

Връщане и замяна Потребителят има право да върне или замени закупена посредством globalbrandsstore. Акцентът е поставен от разрези в ромбоидна форма в областта на ръкавите, рокли с дантела и тюл, чиято обиколка е с падащ надолу плат.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Абонирай се за новини Виж всички. Връщане и замяна Потребителят има право да върне или замени закупена посредством globalbrandsstore. С наближаването на сватбата искате всеки детайл около нея да бъде изпипан Горната част на роклята е изработена от еластична флорална дантела.

Акцентът е поставен от разрези в ромбоидна форма в областта на ръкавите, над бюста и част от гърба!

Изпрати на приятел

Ръкавите, раменете и част от гърба са изработени от фина дантела, която завършва с малки реснички. Безплатни обяви - рокля с тюл. Сватбена рокля с дантела в горната част и къси ръкави.

Декорация със сложна дантела в дълга булчинска рокля. Материята е силно еластична и приляга към тялото? Материята е силно еластична и приляга към тялото.

  • Кога бебето се обръща на името си
  • Полиране на зъби след брекети
  • Синя и зелена зона неделя
  • Черен шоколад линд 99 цена