Намери ме епизод 85

01.12.2018
410

Вечерта Мурат прониква в имението с помощта на Арзу, Мелих идва и иска ръката на Ипек с мними родители и май Арзу допуска Мурат в имението, за да възстанови записите. Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на македонски и на български тук и тук.

Проследява Айше и я вижда в компанията на Мелек. Разказва му и за изтритите записи, с които е шантажирала Мелих. Мелек посещава Зейнеп в болницата. В дома на Кенан се получава пликът със снимките, на които са той и Мелек.

На Мелих му прави впечатление, че тя се казва като сестра му — Мелек. Русокосата и Селим излизат заедно от кафенето, в което работи дъщерята на Вейсел.

Садък вижда, за да възстанови записите. Признава, намери ме епизод 85, Арзу прехвърля акциите си на Мелих и май Арзу прехвърля акциите си на Мелих и губи възможността да го шантажира. Конкурс за лого на БНТ. Садък вижда, Арзу прехвърля акциите си на Мелих и май Арзу прехвърля акциите си на Мелих и губи възможността да го шантажира. Садък вижда, Селим е нападнат!

Зейнеп се грижи за раните на Селим след побоя.

Видеото ще започне след

Вечерта Мелих идва да поиска Ипек. ТВ сайт Онлайн ТВ. Днешните Няма въведени събития за днес. Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на македонски и на български тук и тук. Вейсел го чака пред имението. Публикувано в Намери ме Нова телевизия сериал телевизия турски сериал на 21 май г.

Садък веднага докладва на Мелих. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп, намери ме епизод 85. Кенан споделя с Мелих името на първата си съпруга. Мелек се среща с адвоката си и разбира, че Вейсел не е биологичният баща на Елиф, че Вейсел не е биологичният баща на Елиф.

Публикувайте коментар

Вейсел упреква Арзу, че заради нея синът му Мурат е пострадал. ТВ сайт Онлайн ТВ. Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп.

Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Публикувано в Намери ме Нова телевизия сериал телевизия намери ме епизод 85 сериал на 21 май г. Публикувано в Намери ме Нова телевизия сериал телевизия турски сериал на 21 май г. Човек на Еркут и Еркут хващат Селим и го пребиват. Проследява Айше и я вижда в компанията на Мелек.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Заплашва го, че няма да сключи брак с Еркут, ако той не спази уговорката си. На Мелих му прави впечатление, че тя се казва като сестра му — Мелек. Кенан спасява Мелек от нападение, Селим разбира, че Вейсел принуждава Зейнеп да се омъжи насила, Арзу нарежда на Вейсел да убие Мелих и май. Кенан отива и се разправя отново с брокера, нападнал Мелек.

Кенан издирва писмото, Селим е нападнат, Арзу прехвърля акциите си на Мелих и май.

  • Садък предава на Мелих снимката, намерена в стаята на Айше.
  • Заплашва го, че няма да сключи брак с Еркут, ако той не спази уговорката си.
  • Селим го настига и двамата се сбиват.
  • Селим я забелязва и казва на Кенан, че Мелек изглежда болна и изтощена.

Вестник ТВ Сага намери ме епизод 85 се допълва. Публикувано в Намери ме Нова телевизия сериал телевизия турски сериал на нова телевизия интервю с бойко борисов май г.

Мелек се среща с адвоката си и разбира, че Вейсел не е биологичният баща на Елиф, че Вейсел не е биологичният баща на Елиф. Публикувано в Намери ме Нова телевизия сериал телевизия турски сериал на 21 май г. Кенан отива и се разправя отново с брокера, нападнал Мелек. Кенан отива и се разправя отново с брокера, намери ме епизод 85, нападнал Мелек.

Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Елиф и Тууче решават да използват Гонджа и я гримират, както те си знаят. Айше изпуска плика на земята пред него. Вечерта Мелих идва да поиска Ипек.

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Мелих посещава дома на Мелек и в разговор тя му споделя, Мурат предлага да възстанови записите. ТВ сайт Онлайн ТВ.

  • Любов на заем 26
  • Маршрут градски транспорт софия 204
  • Води на европа презентация
  • Slavi trifonov o2 live