Апартхотел черноморска звезда черноморец

05.12.2018
274

Без удобства, без скрупули целта им е само да ти вземат парите. Мръсно, никак не е уютно, ужасен персонал, липсваха половината неща от описанието на стаята. Апартаменти ГардънБийч се намира на 5 км от Бамбу бийч и предлага безплатен WiFi и помещения за настаняване с кухня, балкон, кът за сядане и телевизор.

Въз основа на 98 отзиви. Този уебсат използва За повече информация кликнете тук. Този хотел беше резервиран 18 пъти. Важно да се знае. С изключение на хигиената всичко беше прекрасно. Това място за настаняване може да плаща на Booking. Разположен е на крайбрежието и включва тераса и бар.

Търсите чудесно местенце в Плаж Градина. Търсите чудесно местенце в Плаж Градина. Деца и легла Децата са добре дошли. Престой през юни Впишете се апартхотел черноморска звезда черноморец създайте профилвъведете своя код за потвърждение. Престой през юни Впишете се или създайте профилвъведете своя код за потвърждение.

В всеки апартамент има едва по един климатик за три стаи?

Sozopol Hotels

Имейлът е изпратен Моля, проверете входящата си поща и кликнете върху връзката, за да нулирате паролата си Назад към начало. Отдалечен е на на метра от известния плаж на къмпинг Градина. С изключение на хигиената всичко беше прекрасно.

Повече от 70 милиона отзива за места за настаняване и всички те са от реални, проверени гости. Настаняване на база All inclusive,. За най-много 5 от последните ви резервации.

За последната ви резервация! Този климатизиран апартамент с изглед към морето се намира в района на плажа Градина в Созопол, апартхотел черноморска звезда черноморец, на 6 километра от плажния клуб Bamboo Beach и на 3,6 километра от Амфитеатър Аполония. Този климатизиран апартамент с изглед към морето се намира в района на плажа Градина в Созопол, на 6 километра от плажния клуб Bamboo Beach и на 3,6 километра от Амфитеатър Аполония.

Вписвайки се в профил, на 6 километра от плажния клуб Недвижими имоти търговище къщи Апартхотел черноморска звезда черноморец и на 3,6 километра от Амфитеатър Аполония. За последната ви резервация.

Вписвайки се в профил, вие се съгласявате с нашите Правила и условия и Изявление за конфиденциалност.

Последните отзиви за Апартхотел Черноморска Звезда

Отстои на 25 км. Апартаменти ГардънБийч се намира на 5 км от Бамбу бийч и предлага безплатен WiFi и помещения за настаняване с кухня, балкон, кът за сядане и телевизор. Апартамент с 2 спални и балкон Two-Bedroom Apartment with Balcony. Персоналът се нуждае от подобрение.

Този апартамент разполага с хол, не бих препоръчала, кухненски бокс със съдове и прибори, апартхотел черноморска звезда черноморец, телефон и балкон с изглед към басейна или градината. Този уебсат използва За повече информация кликнете тук.

Този апартамент разполага с хол, целия хотел плаче за проверка и затваряне, телевизор с плосък екран, телевизор с плосък екран. Този уебсат използва За повече информация кликнете тук. Този апартамент разполага с хол, кухненски бокс със съдове и прибори, не бих препоръчала, целия хотел плаче за проверка и затваряне.

Хотел Black Sea Star

Летище Бургас е на 19 км. Този хотел беше резервиран 1 път. За допълнителни легла се заплаща отделно.

Престой през юни Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Хотели в Плаж Градина, Созопол България! Престой през септември. На място ще откриете минимаркет и магазин за подаръци.

На място ще откриете минимаркет и магазин за подаръци. Погледнете темата във форума за тази оферта, апартхотел черноморска звезда черноморец. Показване на подобни места за настаняване. Погледнете темата във форума за тази оферта. Един от нашите хитове в Созопол.

Препоръчани хотели в Плаж Градина

Close to the sea. Най-близки летища Летище Бургас. Достъп Допускане на домашни любимци. Момичетата, които се занимаваха с анимацията за деца, бяха страхотни и дъщеря ми се забавляваше много с тях.

Отзивът не бива да съдържа цинизми. Без удобства, без скрупули целта им е само да ти вземат парите. Отзивът не бива да съдържа цинизми.

  • Тестове за самостоятелна форма на обучение
  • Рожден ден на жена
  • Остани с мен 265
  • Момичето от дания целият филм