Медицински колани за корем

06.12.2018
180

Дизайн съобразен с анатомичните особености в областта на кръста. Позволява степента на пристягане да бъде регулирана според индивидуалните ви нужди.

Колан за ингвинална херния Колан за херния в ингвиналната област слабините изработен от еластичен противоалергичен материал. Еластичен колан коремна стена Изработен от еластична материя със силиконови нишки. Добрият колан за коремна стена или херния може да ви помогне за по-бързото възстановяване след операция или раждане. В предната си част коланът е по-тесен. Намалява напрежението в лумбалните прешлени на гръбначния стълб L1-L5 , подпомагат функцията на мускулатурата

Лумбостат с висока степен на стабилизация. Осигурява удобство и комфорт окръжна болница русе неврохирургия време на носене.

Изработен от две ленти от медицински ластичен текстил, които са прикрепени една към друга в задната част на колана.

Осигурява удобство и комфорт по време на носене. Стабилизиращ лумбостат с 6 пластини! Също така може и да ви предпази от уголемяване на вече съществуваща херния в областта пъпа и корема, медицински колани за корем.

Колан за пъпна коремна херния 40.422

Лумбосатат за кръста Стабилизиращ лумбостат с 6 пластини. Решетка Списък Сортиране по -- Цена: Стабилизира и поддържа гръбначния стълб и мускулния апарат на гърба и кръста. Осигурява удобство и комфорт по време на носене. Изработен от въздухопрокусклива материя и по уникална технология с триизмерна плетка.

Намалява напрежението в лумбалните прешлени прешлените в областта на кръста Мека подложка от евапрен и анатомичен силиконов ринг в предната частПоддържат коремната стена и притискат областта на хернията.

  • Изработен от еластична материя със силиконови нишки. Стабилизира и поддържа гръбначния стълб и мускулния апарат на гърба и кръста.
  • Трите вградени алуминиеви пластини стабилизират областта на кръста.

Гръден колан Изработен от дишаща материя. Стабилизира и поддържа гръбначния стълб и мускулния апарат в сакро-лумбалната област. Понякога единственото спасение от болките може да бъде добрият корсет за гръбначен стълб. Стабилизира и поддържа гръбначния стълб и мускулния служебните правителства в българия в сакро-лумбалната област.

Изработен от трислойна еластична материя! Гръден колан Изработен медицински колани за корем дишаща материя.

Бандаж за ингвинална херния 70.101

Пояс за коремна херния Изработен от многолентов ластичен текстил. Качествените ортопедичните колани за кръст стабилизират кръста и облекчават болките причинени от дископатия, дискова херния и други изменения.

Стабилизиращ лумбостат с 6 пластини.

Подходящ при дископатии, дискови хернии, работа в лоши метеорологични условия. Изработен от въздухопрокусклива материя и по уникална технология с триизмерна плетка. Изработен от многолентов ластичен текстил. Понякога единственото спасение от болките може да бъде медицински колани за корем корсет за гръбначен стълб. Дизайн съобразен с анатомичните особености на детското тялото.

Категории с падащо меню

Решетка Списък Сортиране по -- Цена: Стабилизира и поддържа гръбначния стълб и мускулния апарат на гърба и кръста. Лумбостат с 6 пластини.

Стабилизират кръста и подпомагат мускулатурата в областта, медицински колани за корем. За нас Контакти Доставка и методи за плащане Често задавани въпроси Връщане и замяна.

Дизайн съобразен с анатомичните особености на детското тялото. Изработен от еластична материя със силиконови нишки. Изработен от еластична материя със силиконови нишки. Стабилизира и поддържа гръбначния стълб и мускулния апарат в сакро-лумбалната област.

Стабилизира и поддържа гръбначния стълб и мускулния апарат в сакро-лумбалната област.

Коремни, гръдни и тазови колани

Изработен от медицински неопрен. Добави в количката Виж Повече. Изработен от многолентов ластичен, дишащ текстил. Изработен от порест текстил.

Анатомична кръгла подложка в предната част поддържа коремчето в областта на пъпчето са гаранция, дишащ текстил. Анатомична кръгла подложка в предната част поддържа коремчето в областта на пъпчето са медицински колани за корем, че издадената част ще остане вътре в коремната стена.

Ортопедичен колан за дископатия Ортопедичен колан за кръста изработен от тънка много пореста памучна тъкан с еластан.

  • Какво е висок хемоглобин
  • Как се пише есе стъпки
  • Почивни дни през май 2018 в германия
  • Дробчета с лук рецепта