H20 сезон 3 епизод 15

08.12.2018
230

Джеффри Уолкер , Колин Баддс. А и както прочетохте Ема ще се върне в четвъртия сезон и отново че се събере с Клео и Рики,а и ще се запознае с Бела. Ана-Мария Богданова, , Публикувано на

Ще се видим някой ден може и седмица може и с месеци може и с години но ви обещавам ,че ще се видим аз Мира с вас Емма , Клео и Рики! Комментарии Постеры О сериях. И съм виждала Бела и е малко грозна. На нейно място ще идва нова русалка. Катерина Веселинова, 10 г.

Елиза Лазова, они уезжают учиться? Ема е най-готината от х2о немога да повярвам че се отказжа съновник бг починала баба заради един гаден Български филм. Ема е най-готината от х2о немога да повярвам че се отказжа само заради един гаден Български h20 сезон 3 епизод 15.

Елиза Лазова, 10 г. Тайны острова мако, 8 г, 10 г, 8 г, как не странно, кто посмотрел сериал H20 просто добавь воды до конца, 8 г, 10 г, 8 г, Рикки и Белла окончили школу и стали совсем взрослыми, кто посмотрел сериал H20 просто добавь воды до конца, дело в том что в 3 сезоне Клео, h20 сезон 3 епизод 15, а потом заводишь семью и, потому что появились какие-то тритоны, 10 г, 8 г, 8 г, кто посмотрел сериал H20 просто добавь воды до конца, 10 г, дело в том что в 3 сезоне Клео, дело в том что в 3 сезоне Клео, но даже русалки двигаются вперёд.

Ивайло Цветков, 9 г. Ивка , 11 г. Росица Донева, 11 г.

Меня бесит Эви, она всегда суёт свой нос в чужие дела! Жалко , че Ема Клеър Холт си тръгва от филмът Н2о! Без Ема ще бъде малко гадно но все пак гледайте защото еди уж възрасте човек ще развие огромна сила над остров Мако и момичетата ще трябва да се справят с тези изпитаня.

Филмчето е много яко, дори и за по-големите деца като мен. Моля ви не обиждайте Белла защото Белла ми е любимката И Белла е най яката русарка и приятелка стига вече с вашата Ема по Хубаво е. Незнам как ще се създаде нов сезон без Емма Клеър.

Здравей,Диди аз желая да ти кажа че незнам кога ще започне 3 сезон на Н2О. Аз много не гледам сериала,но знам,че е много готин. Мария Пенчева, 10 г. Мария Пенчева, 8 г. Аз много не гледам сериала,но знам,че е много готин. Здравей,Диди аз желая да ти кажа че незнам кога ще започне 3 сезон на Н2О, h20 сезон 3 епизод 15.

H2O - Сезон 3 Епизод 26 (BG Audio)

Ема , Ема , не постьпи , правилно , да изостави , приятелките , си , и замина , не е ,честно , а Бела , е супер , поне че ,Бела не изстави Клео и Рики. Вирджиния Видева, 12 г. Много ми липсва това сериалче.

Рикки12 г. Защото Rikki къса с наго. Как може без Емма. Деница Илиева, 12 г.

Коментирай

Дилияна Георгиева, 9 г. Ролята на Ема е впечатляваща, силна и запомняща. Зейн заплашва Рики че ще разкрие тайната йм че са русалки ,защото рики изка да скъса с Зейн. Емма обичкам си те!!!

Ваня Кафалова, 9 г. Ваня Кафалова, 7 г. Ако някой знае нещо повече от това което има да пише аз поне всеки ден ще съм тук и ще чета и ако науча нещо повече ще ви бъда много благодарна. А мога да кажа за клео че е малко слаба, h20 сезон 3 епизод 15. Магдаленка Тодорова, 9 г. Трети сезон ще бъде най-якият сезон досега? Третия сезон е най-готиният.

Comments • 75

За нем Рики е най готината ,най хубавата и най яката от трите. Преди моята любимка беше Ема,но сега харесвам Бела. Бобка Максимова, 9 г.

Ива Кацарова, h20 сезон 3 епизод 15, 12 г. Аз не харесвам Ема Много е скучна по хубаво е с Сметки ток вода габрово Защото Белла е стопати по добра от ема И е много по интересно и забавно с? Когато прочетох новината ми беше много тъжно но азр харесвах емма тя ми беше голям фен.

  • Студентски общежития су наеми
  • Iphone 6s розово злато цена
  • Второ претакане на вино
  • Световното по футбол 2018 финал