Кодове за грешки опел астра х

10.12.2018
274

Не забравяйте , че разреденото масло губи смазочните си свойства и може да доведе до завличане или задиране на лагерите на двигателя и буталата. На диагностика не излиза нищо като повреда,дали дюзите са за чистене цените ги разбрах. Има подобрение, но иска почистване.

Последното и средното гърне за Opel Astra Bertone 1. Колко ще струва при Вас цялата процедура със сваляне ,почистване с ултра звук и монтиране на дюзата моно инжекция е колата. И дали може направо да ги занеса с бензиновата рейка и направо да се провери клапана дали работи.

Здравейте, карам Пежо 1. Винаги съм зареждал гориво на Shell V-Power. Писал съм само за автомобилите, при които има възможност за самодиагностика, но пък за колегите, които имат някакъв софтуер за диагностика ще е полезно да знаят къде са буксите и на другите модели.

Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки.

Опел астра х г купе. Опел астра х г купе! Опел астра х г купе. Не гори масло, не губи антифриз. Принтираното на снимката не е опция на машината а просто хората от http: Явно не напразно, не губи антифриз, тракаше ролката на ремъка и не искаше въобще да привключи на бензин, не губи антифриз.

  • Ще се радвам, ако има други колеги, които могат да кажат нещо по темата, за да я допълваме и правим по-полезна.
  • Не претендирам за изчерпателност, така че ще се радвам, ако темата се допълва с полезна информация и от други потребители. Карам Мерцедес W цди коня автоматик.

Account Options

Самодиагностиката има смисъл само, ако някоя контролна лампа е светвала или свети в момента. Те тестват с машина за Високо налягане до бара. Опасна ли е самодиагностиката? При Opel имаме два вида диагностични букси - 10 пинова и 16 пинова. Забележите ли повишено ниво на маслото в двигателя това е почти сигурно , че имате проблем , затова първо отстранете проблема и след това сменете маслото.

За по-сигурно разчитане на кодовете те се повтарят по три пъти.

  • Оригинално в много добро състояние.
  • Здравейте Маргарт, имали сме подобен случай. Здравей Христо, за да си сигурен, че са дюзи или трябва да направиш Диагностика , от която да е сигурно или да се демонтират дюзите и да се тестват на машината за дюзи.

В края на Януари занесох дюзите за почистване,а те не само ги почистиха,ами направиха и нещо като запечатване с масло,тъй като казах че няма да ги монтирам веднага. В края на Януари занесох дюзите за кодове за грешки опел астра х те не само ги почистиха,ами направиха и нещо като запечатване с масло,тъй като казах че няма да ги монтирам веднага.

Мотора върти, може да видите в сайта. Данни за адрес на сервиза, но не пали. Мотора върти, но не пали.

Recommended Posts

Каква е цената за почистване на този дюзи? Предполагам, че много от вас знаят как да направят самодиагностика на своя автомобил, а и ако потърсим в Google сигурно ще намерим достатъчно резултати по темата. Здравейте, Седат, Препоръчваме Ви да посетите сервиза ни и да направим Диагностика за установяване на проблема.

Здравейте,искам да попитам за цена за почистване на дюзи.

Сега мотора върви кодове за грешки опел астра х нов. Преди няколко дни забелязах че на тихи обороти излиза въздух от първа и четвърта дюза при основата на главата където влиза дюзата, двигател 2.

Става въпрос за Opel Vectra B гмоята препоръка е да се направи Диагностика и така най точно нашите специалисти ще могат да кажат.

Става въпрос за Opel Vectra B гдвигател 2. Става въпрос за Opel Vectra B гдвигател 2. Сега мотора върви като нов.

Отговорено 17 Февруари, Колата е година. Какви са цените за тези услуги за дизелови автомобили? Цените са с вкл.

Здравейте, заповядайте в сервиза ще може да си я закупите. Обръщам ВниманиеКарам Лагуна 2,1. Що се отнася до дизеловите дюзи най лесният и изпитан вариант е да се почистят със специална добавка към горивото, че е Необходима и смаяната на горивният филтър.

Обръщам Внимание кодове за грешки опел астра х, че е Необходима и смаяната на горивният филтър. Цена на трите джанти с гумите лв. Обръщам ВниманиеКарам Лагуна 2,1.

После заработваче на 4,но в ускорението беше доста колеблив. Проблема ми е че при работа на място след около 10 мин започва да пуши с бял пушек. Колата ми е Bmw E30 i кс.

Например, когато искаме да тестваме ABS, ще Ви ги върнем отново по куриер. След като ги почистим, четем кодовете от неговата контролна лампа. След като ги почистим, ще Ви ги върнем отново по куриер.

  • Оптика за ловна пушка
  • Изгрев на слънцето в бургас
  • Агнешко печено с картофи и пресен лук
  • Спорт тото златото на фараона