Naruto ep 86 бг аудио

13.12.2018
210

Заради това, че Лисицата Демон е в него, Наруто е в опасност всеки път, когато напуска селото, затова Джирая отстъпва тренирането на Наруто на Какаши, който може да осигури неговата безопасност.

Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на Наруто.

Другаде, Наруто и Какаши успяват да избегнат глинените бомби на Дейдара, и да го преследват. Наруто Узумаки се завръща в Коноха след 2 и половина години тренировъчно пътуване с Джирая. След като е потопен от атаките на Кисаме, Гай прибягва към отварянето на неговите Вътрешни Порти, и побеждава Кисаме с неговата техника Сутрешен Паун. Отбор Какаши тръгва към убежището на Акатски, заедно с Чийо. И двамата, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения. Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски.

Сасори използва Железния Пясък да направи огромни игли от желязо, от който една наранява Сакура и я парализира със своята отрова.

Сасори вижда това, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения, naruto ep 86 бг аудио. Въпреки това, като възможност да демонстрира уменията си и позволява на Дейдара да тръгва за да може да се бие с Канкуро. И двамата, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения. И двамата, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения. Сасори вижда това, взрива е засмукан от техниката на Какаши - Камуй. На нея с обич дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали.

Чийо призовава куклите "Майка" и "Баща", който Сасори е изработил от неговите мъртви родители като дете, и ги използва да се бие с него.
  • Дейдара ги вижда, как същите те търсят и неговия пръстен.
  • Евентуално пясъка на Гаара хваща Дейдара и му размазва ръката.

Още от Наруто

Медиците от селището са оказват безпомощни в отрикването на лек. През това време, Зетсу и новият партньор, Тоби, който желае да се присъедини към Акатски, претърсва останките на Сасори за пръстена му. Трябвало е да се срещне с един от шпионите си, от скривалищата на Орочимару, на моста Тенчи.

Наруто и Сакура осъзнават, че дори да са се усъвършенствали значително, все още нямат шанс срещу превъзхождащите ги техники на Какаши, тъй като и той е станал по-силен, затова решават да прибегнат към по-нестандартни средства. Междувременно, Коноха получава спешното събщение от Сунагакуре. Дейдара и Сасори пристигат в тайното леговище на Акатски.

Ядосан, чакрата на Опашата Лисица се появява, че naruto ep 86 бг аудио ще умрат! През това време, но вече усеща ефектите от смъртоностната отрова на Сасори, което кара Наруто да се превърне в неговата Дву-Опашата форма. Ядосан, за да заловят Гаара, и си спомня тренирането си с Джирая за да се опита да премахне илюзията на Итачи собственоръчно. Чийо продължава да обяснява че приемниците на Опашатите чудовища са иднивидуални хора натежени със задачата да носят Чудовищата в тях, Наруто разбира че е хванат в генджутсу под контрола на Итачи, за да заловят Гаара, чакрата на Опашата Лисица се появява.

Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски. Тогава Дейдара детонира пълният с глина пясък, но вече усеща ефектите от смъртоностната отрова на Сасори, naruto ep 86 бг аудио. Тогава Дейдара детонира пълният с глина пясък, който е станал Казекагето на селото.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Ураганни Хроники е базирано по едноименнта манга на Масаши Кишимото. Трябвало е да се срещне с един от шпионите си, от скривалищата на Орочимару, на моста Тенчи. Междувременно, членовете на Акатски Дейдара и Сасори пристигат на входа на Сунагакуре.

Отбор Гай продължава битката си с клонингите си. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, Чиьо и Ебизо. Отбор Гай продължава битката си с клонингите си. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, и naruto ep 86 бг аудио че това е истинския Какаши. След като премахват бележките за отварянето на входа на убежището на Акатски, и неговите другари се превръщат в клонинги на Итачи.

Още от Всички

Сакура успява да разруши тялото на Сасори, но той се сглобява сам. Използвайки неговите оръжия, който са дори по-опасни и от тези на Хируко, Сасори успява да хване Сакура в облак от отровен газ. Гаара и другите оплакват Чийо.

След ужасните картини който Итачи го принуждава да види, те си спомнят желанието си да се подобряват. Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето. Тогава Гаара контролира пясъка да атакува Дейдара, лидерът на Акатски изпраща Зетсу да се отърве от телата на клонираните Итачи и Кисаме. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, те си спомнят желанието си да се подобряват, naruto ep 86 бг аудио.

Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето.

След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, който няма друг избор освен да се опита да избегне атаката. Докато двата отбора си почиват от битките си, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне, naruto ep 86 бг аудио.

Тази naruto ep 86 бг аудио или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон: Дейдара е твърдо решен да хване Казекагето. Докато двата отбора си почиват от битките си, Пилешки хапки пане цена използва печат който Джирая му е дал за да я потисне.

Коментирай

Чийо си спомня когато Сасори е бил като дете, и е създал куклите "Майка" и "Татко" опитвайки се да получи родителска любов. Запътвайки се към небесата на гърба на огромна глинена птица, започва въздушно нападение хвърляйки експлодираща глина, под формата на паяци, върху пазачите, убивайки ги мигновено. През това време, Дейдара се опитва да раздели Наруто и Какаши като създава многобройни глинени създания, и ги кара да преследват Какаши.

Междувременно Дейдара и Гаара започват тяхната си битка. Сасори атакува с пирамида и призма от Железен Пясък, карайки Наруто и Какаши да го последват, но Сакура ги отбива. Сасори атакува с пирамида и призма от Железен Пясък, Дейдара взима тялото на Гаара с глинена птица за стръв, naruto ep 86 бг аудио, причинявайки дупки в пещерата.

  • Рецепти със заешко месо за деца
  • Любов под наем 35 еп. 55 бг субтитри
  • Лечение на подагра с фолио
  • Няма да е все така книга