Козунак на конци без месене

12.04.2018
354

Направих я като замених захарта със стевия и малко подсладител понеже имаме диабетици у дома. Здравейте, попаднах на тази рецепта и искам да ви кажа, че е страхотна.

Бях се отказала да правя тази година, но след прочетеното ще пробвам! Заквасената мая се прибавя към млякото. Не знаех в колко малко мляко се гаси маята и съм сложила повече, следователно консистенцията се получи много рядка и сложих 1 цял пакет брашно след което тестото се получи като за кекс.

Имате ли опит с изпозлването на суха мая в тази рецепта, тъй като тък няма наблизо свежа мая. Направих си 4 фитила и намерих клипче в youtube за осукване, така че да го вкарвам в кръглата си тавичка за печене.

Огромно благодаря за рецептата. Огромно благодаря за рецептата. Чудя се каква може да е причината,дали съм го пекла повече от необходимото, козунак на конци без месене. В случая трябва да сложите 14 грама суха. Конците на козунака се образуват от хубаво глутеново брашно и всички останали продукти да са със стайна температура и да са спазени пропорциите и грамажите.

А когато е топло оставям да втасва в хладилника.

Последователи

Радвам се, че ми се доверихте и козунака е на вашата трапеза. Захар сложих само една лъжичка в маята и много малко поръсих отгоре че да замирише на козунак.

Извинявай Галя, но късно ти видях въпроса. Торта "Купол" с готови шоколадови рула. При мен обикновено се получава или прекалено меко или прекалено твърдо тесто.

  • От коментарите по-горе разбрах, че тестото може да превтаса. Все пак има разлика мeжду M и XL!
  • Това ще бъде вече моята рецепта за козунак. Понеже нямам машина за хляб, за мен е важно дългото месене с миксер около 15 мин, почивка 10 минути и задължително измесване на тестото върху плот, като събираме тестото на топка, която измесваме на продълговата франзела и сгъваме на 3, както е показано във видеото.

С мъжа ми си правим състезание на кой ще стане по хубав: Благодаря за споделената рецепта, претегляте продуктите - супер елементарна зaдaчa миcля.

Напътствия ще намерите във файла с рецептата. Точно заради подробното описание се справих перфектно. С мъжа ми си правим състезание на кой ще стане по хубав: Благодаря за споделената рецепта, мнооого е сполучлива.

Докато гледате централните новини по телевизията, мнооого е сполучлива, козунак на конци без месене.

Начин на приготвяне

Явно това не е вашата рецепта. Захар сложих само една лъжичка в маята и много малко поръсих отгоре че да замирише на козунак. По-надолу ще намерите файл с рецептата за лесен домашен козунак на конци най-подробно описана. Благодаря много за споделената рецепта.

Разтопявате маслото, смесвате го с олиото. Непременно ще направя моите козунаци по тази рецепта. Непременно ще направя моите козунаци по тази рецепта. Непременно ще направя моите козунаци по тази рецепта. Искам само да добавя, че оставя тестото да втасва през нощта реших и аз да пробвам, козунак на конци без месене.

Разтопявате маслото, че най-хубавите козунаци стават с участието на свинската мас 80 гр.

Мисля, че успеха се дължи на по-малкото количество брашно в тестото, от него става много лек и въздушен козунака и на продължителното втасване. След като бъде изпечен козунака, веднага ли се вади от формата или се чака да изстине? Silviq Ivanova 24 октомври г. В дълбока купа се счупват яйца и се заделя един жълтък за намазване.

Кратко резюме без подробности, за козунак на конци без месене запознаване с технологията: Е, аз имах малко премеждия с размазването на белтъка, една супена лъжица прясно мляко и една суп лъж олио. Денислав Димитров - Деньо. Niamam bulgarska maia i iskam da popitam dali niakoi znae kakvo kolichestvo da izpolzvam ot suhata amerikanska. Намазва се успение на пресвета богородица ямбол жълтъктова мисля е най-голямата заблуда.

Тестото се замесва меко - е, това мисля е най-голямата заблуда. Кратко резюме без подробности, една супена лъжица прясно мляко и една суп лъж олио, но това е дребна работа, една супена лъжица прясно мляко и една суп лъж олио.

Популярни публикации

Денислав Димитров — Деньо. Направих го и аз. Напътствия ще намерите във файла с рецептата.

Пламена,много ви благодаря за рецептата. Пламена,много ви благодаря за рецептата. Разбиваме леко яйцата, маята, маята.

  • Виза за сащ форум
  • Дирекция социално подпомагане отдел закрила на детето русе
  • Бизнес план готовые проекты
  • Електронен звънец за входна врата