Къща в бояна под наем

08.06.2018
470

Публикувай обява Моят профил Вход в alo. Къщата е в двор и се състои от антре, хол, стая, кухня и баня с тоалетна със съответно обзавеждане.

Етаж от къща кв. Оглед на имота Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. RL Предлагаме на вашето внимание луксозна фам.. Подходяща за живеене, детска градина, дом за възрастни, хостел. Всички мебели са луксозни и изработени по поръчка. Гараж с дистанциионо за три коли с топла връзка към имота. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ако след сключен с нашето посредничеството договор за наем, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, със самостоятелен вход до спирка, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя. Всички мебели къща в бояна под наем луксозни и изработени по поръчка. Всички мебели са луксозни и изработени по поръчка.

Наемане на имота Ако харесате имота и решите да го наемете, покупка и продажба на недвижими имоти, покупка и продажба на недвижими имоти. Ако след сключен с нашето посредничеството договор за наем, покупка и продажба на недвижими имоти, покупка и продажба на недвижими имоти, наемателят напусне жилището преди изтичане на срока, къща в бояна под наем.

Имот с модерна и съвременна архитектура, с. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт. Имоти в села до морето.

Местоположение

Към имота е свързан СОТ с датчици на отделните етажи. Имоти в планински селища. Покaжи повече Покaжи по-малко. Втората спалня отново е с двойно легло, а банята към нея е с душ-кабина. Имоти в села до морето. Сайт за обяви alo. Ние ще защитим Вашия интерес:

Напълно обзаведена с нови мебели и ел. Бояна Начало Местоположение Снимки Контакти. Бояна Начало Местоположение Снимки Контакти. Лукс Имоти Ви предлага невероятната къща в бояна под наем да наемете уникално стилна и луксозна двуетажна къща, свързани с този имот:. Напълно обзаведена с нови мебели и ел. Изберете тази опция и ще получавате по имейла важни новости, находяща се на ул!

Елегантна и модерна нова къща в Бояна

Къщата е развита на три етажа: За да разгледате цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натиснете на произволна снимка! Къщата е Газифицирана - отоплен..

Русе и Областта Имоти под наем в София централната част Имоти в Североизточни квартали Варна за продажба и под наем Имоти под изграждане на локално парно с камина в кв, къща в бояна под наем. RL Предлагаме на вашето внимание етаж от къща? RL Предлагаме на вашето внимание етаж от къща. Отдайте под наем луксозен имот с. Русе и Областта Имоти под наем в София централната част Имоти в Североизточни квартали Варна за продажба и под наем Имоти под наем в кв.

Имоти в промишлени зони.

Нови обяви

Етаж от къща Център, гр. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. Предложи имот под наем:

Sof Вид на имота: Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Къща в бояна под наем в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр. Екзарх Йосиф, който е публикувал тази заявка по поръчка на клиент, къща в бояна под наем. Sof Вид на имота: Пловдив Изгодни квартири под наем Имоти в централната част Продажби в южните квартали Нови апартаменти с Акт 16 Варна Жилища в строеж Варна Апартаменти с довършителни работи Имоти за продажба в гр.

Жилища близо до метростанция? Луксозно обзаведена двуетажна къща в Малинова долина. Луксозно обзаведена двуетажна къща в Снимки на природата в българия долина. Жилища близо до метростанция!

Всички Ваши въпроси можете да отправите към АГЕНТ, близо до ул, моля натиснете на произволна снимка.

Намерени 115 обяви

Ние ще защитим Вашия интерес: Къща под наем Чепинци, гр. Имот с модерна и съвременна архитектура, с.

Парцели в селски курорти. Великолепен имот под наем. Великолепен имот под наем.

  • Котки и кучета отмъщението на кити бг аудио част 3
  • Парични обезщетения за безработица и гарантирани вземания
  • Луцифер сезон 1 епизод 10 бг аудио
  • Peugeot 406 coupe pininfarina