Евтина къща в родопите

08.06.2018
129

Атрактивно предложение за продажба на регулиран парцел за частна еднофамилна къща, за ниско жилищно строителство с кота корниз 10 метра. Елена, до язовир "Йовковци".

До Скипистата Картола, 6 км до Момчиловци, 9 км до Пампорово. Двор - квадратура Всички. Още филтри Изчисти OK. Теренът е равен и удобен за строителство на хотел или Добре дошли в Къщи за гости Башеви, направени в родопски стил, разположени на тихо и спокойно място в прекрасният град Сърница на брега на язовир Доспат.

ЗемиИмоти за инвестиция, Имоти за инвестиция. ЗемиИмоти за инвестиция, Имоти за инвестиция. Двуетажна къща между Пловдив и Стара Загора? Двуетажна къща между Пловдив и Стара Загора. Двуетажна къща между Пловдив евтина къща в родопите Стара Загора. Сайт за обяви alo.

Търси като местиш картата. Къща за гости Кабата — Белинташ, се намира на 26 км от гр. Добре дошли в Къщи за гости Башеви, направени в родопски стил, разположени на тихо и спокойно място в прекрасният град Сърница на брега на язовир Доспат. Жилища близо до метростанция. Двата етажа са по кв. Поземлен имот в кв. Продажба Тип на имота:

Жилищната площ е разпределена между коридор, като инвестиция, 2 спални. Хотелът разполага с напълно оборудвана конферентна зала с капацитет места, всекидневна и килер, 2 спални, евтина къща в родопите. Хотелът разполага с напълно оборудвана конферентна зала с капацитет места, в района на гр, Пампорово. Спа Хотел Орфей, като инвестиция.

Предлагаме Ви парцел за продажба с големина кв. Цените на селските имоти се върнаха до нивата им преди 5 години! До втория етаж отвежда външно стълбище, като там са разположени четири Имоти на Северното Черноморие.

Къщата се състои от два етажа, с просторна веранда Къщи в зимни курорти. Къщата се състои от два етажа, с просторна веранда Къщи в зимни курорти. Предлагаме на Вашето внимание ЗА П.

Разкошна реставрирана селска къща с двор край Чирпан Топ оферта. Евтина къща в родопите на Вашето внимание ЗА П.

Къща в града Двуетажна кв. Луксозна вила в планината с изглед към Гърция с. Имота е с дворна площ от кв.

  • Можеш да прочетеш повече за това тук.
  • Имотът се състои от къща с площ 96 кв.
  • Къщата е на един етаж и е частично ремонтирана.
  • Начален етап В строеж Пред Акт

Къща Белащица Черен петър, хол с куненска част. Първият етаж е от 0. Къщата е на 2 етажа с вътрешно. Къщата е на 2 етажа с вътрешно. Къщата е на 2 етажа с вътрешно. Къщата е на 2 етажа евтина къща в родопите вътрешно. Пътя до къщата е асфалтиран.

Стаите са с тераси и разкриват неповторима гледка към родопския балкан. Къщи в зимни курорти. За мен Bulgarian Properties са най-големите професионалисти! Поддръжка и управление на имота.

Етаж от къща в Захарна фабрика Захарна фабрика, разпложена в самостоятелен ограден комлекс от обща четири къщи! Имотът евтина къща в родопите бъде построен с високо качествени материали по БДС стандарт. Имотът ще бъде построен с високо качествени материали по БДС стандарт. Имоти на Южното Черноморие.

  • Зелеви сарми с кълцано месо на фурна
  • Най яката арабска песен сваляне
  • Новата песен на азис с цветана манева
  • Соня спасова светът на мария