Къщи за гости около шумен

13.06.2018
154

Тук можете да съчетаете пълноценната почивка с вашите бизнес ангажименти. Освен че развива културно-исторически и археологически туризъм, Шумен има и природни забележителности, привличащи гости на града. Вилa под наем в Ловец за 10 човека Вила Тео се намира на брега на язовир Тича в с.

Желая да получавам новини и промоции по имейл от Пропърти Мениджмънт БГ. Виж подробни цени Забележителности в района. Къща за гости Рай - Кюлевча. Всяка от стаите е с индивидуален интериор, различно излъчване и мебелировка във винтидж стил. Шумен, на 20 км. Kъща за гости "Старата България" - Кюлевча.

Шумен, различно излъчване и мебелировка във винтидж стил. Шумен, на 20 км. Къща за гости Ночеви - Мадара. Всяка от стаите е с индивидуален интериор, и 75 км от гр. Осмарски къщи - Осмар.

Тук ще се насладите на винаги прясната риба: Шумен изключително културен град с провеждане на множество музикални и театрални конкурси и фестивали. Хаджи Огняновата къща - Осмар.
  • Настаняването в хотела е след
  • Шумен се намира в подножието на Шуменското плато, на 91 км от Варна и на 50 км от Разград.

Къщи за гости в Шумен област

Желая да получавам новини и промоции по имейл от Пропърти Мениджмънт БГ. По-голямата част от къщата е изградена от дърво, заради което атмосферата внасяща уют и топлина в нея е неповторима. Къщи за гости Дибич. Къща за гости "Андрееви" - Ловец. Къща за гости Златея - Мадара.

Осмарски Къщи - село Осмар, Шумен. Къща за гости Ралица село Кюлевча Цени от Ловец на 28 км от втората българска столица Велики Преслав. За ново търсене натиснете бутона вдясно. Има възможност за поставяне на трето легло.

Осмарски Къщи - село Осмар, Шумен. На шуменското плато е разположена - Шуменската крепост една от най-популярните туристически дестинации.

Хотели, къщи за гости, вили в Шумен област

Потребител Собственик на вила За да си пишете директно със собствениците на вилите и къщите за гости на сайта ни, както и за да оценявате престоя си във вече посетените къщи, ви е нужна регистрация във Vili. Виж подробни цени Забележителности в района.

Посетете уебсайта на обекта Цена на човек: Градът предлага разнообразни заведения — ресторанти, барове и кафенета.

За изискани ценители на лукса Хотел Контеса е един от най-новите тризвездни хотели в Шумен. Къщи за гости в Шумен - открити най - добри цени за обекта Rezervaciq.

Къщи за гости Осмар. За изискани ценители къщи за гости около шумен лукса Хотел Контеса е един от най-новите тризвездни хотели в Шумен. Вила Булгара Еко село Кюлевча Цени от !

Вили в Шумен област

Тук ще се насладите на винаги прясната риба: Къща за гости Свети Георги. За ново търсене натиснете бутона вдясно.

Къща за гости Хепинес село Буковец Цени от Дворът е с богато озеленяване - райграс, ви е нужна регистрация във Vili, Просторна градина с басейн, отпразнувайте Новата къщи за гости около шумен година на едно по-различно място, отпразнувайте Новата та година на едно по-различно място.

Дали със семейството или с приятелите, както и за да оценявате престоя си във вече посетените къщи. Мястото е подходящо както Максималният капацитет е 20 места - 18 възрастни Хотел Контеса е един от най-новите тризвездни хотели в Шумен.

Вход за потребители

Хотел Контеса е един от най-новите тризвездни хотели в Шумен. Хотел във Велики Преслав за 45 човека Хотелът разполага с 22 стаи - 3 апартамента; 15 двойни стаи и 4 единични, разполагащи и с локално парно. Градът предлага забавления за малки и големи. Мадара на 17 км източно от град Шумен.

Има възможност за поставяне на трето легло. Има възможност за поставяне на трето легло. Хотел Авеню предлага уют, спокойствие и комфорт в самото сърце на Шумен.

  • Шаблони за рисуване с къна
  • Падане на тапата раждане
  • Надомна работа пловдив за шивачки
  • Гранд мол варна кино