Цени на имоти в гърция

13.06.2018
497

Вижте всички оферти от Атон. Предлагаме на вашето внимание апартамент с площ 68 кв. Нашите консултанти освен богато и задълбочено познаване на имотния пазар в Гърция, притежават добра езикова подготовка и умения за комуникация, взимайки предвид манталитета на страната и нейните жители.

Вижте всички оферти за наеми в Гърция. Комплекс Порто Перамос за продажба. Ако продължите да използвате този сайт, ние ще приемем, че сте доволни от него. Сравни имоти 0 Започни. Имоти с гледка към вътрешен двор.

Легла под наем Всички! Легла под наем Всички. Търговски Дългосрочен Други Краткосрочен За студенти. No max r No min 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 цени на имоти в гърция 1 1 2 2 2 2 3 No min No max 10 15 20 30 40 50 60 75 90 1 1 1 1 2 2 2 2 3 Източници на енергия Всички? Търговски Дългосрочен Други Краткосрочен За студенти.

Имоти с гледка към планината. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. Агенция за недвижими имоти.

Всички специални предложения

Турове за имоти Всички специални предложения Инвестиционни проекти Ексклузивни оферти Луксозни имоти в Гърция. Дата на добавяне нарастване на цената намаляване на цената район брой спални. Направили сме всичко възможно, за да предоставим максимално точна информация, но е възможно да са допуснати грешки. Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление.

Най-новите имоти , добавени в нашата база. Искам да Всички Купя Наема.

  • Продажба Тип на имота: Искам да Всички Купя Наема.
  • Предлагаме на вашето внимание земеделска земя с площ 8, кв. Числото на желаещите да придобият собствено жилище в Гърция се увеличава и благодарение на факта, че процедурата по закупуване е доста опростена и бърза.

Отоплението се осъществява посредством камина и локално парно. Пазарът на недвижими имоти в Цени на имоти в гърция става все по-привлекателен за българските купувачи. Едно собствено жилище в Гърция край морето, при това на приемлива цена, при това на приемлива цена.

Пазарът на недвижими имоти в Гърция става все по-привлекателен за българските купувачи. Имоти с гледка към морето. Имоти с гледка към морето.

Евтини недвижими имоти в Гърция се предлагат във всички региони и във всички сектори на пазара

Агенция за недвижими имоти. Търговски Дългосрочен Други Краткосрочен За студенти. През последните няколко години на пазара на недвижими имоти в Гърция се наблюдава повишен инвеститорски интерес от страна на чуждестранните купувачи.

Легла под наем Всички. Вижте всички оферти от Северна Гърция. Близостта на обектите до красиви местности на крачки от морския бряг и достъпните цени правят Гърция истинско изкушение за много българи. Плащане на вноски Еднократно плащане.

Това означава, че може да отдава жилището си под наем с краткосрочен или дългосрочен договор! Близостта на обектите до красиви местности на детски филми с бг аудио от морския бряг и достъпните цени правят Гърция истинско изкушение за много българи!

Това означава, цени на имоти в гърция, че може да отдава жилището си под наем с краткосрочен цени на имоти в гърция дългосрочен договор!

Гърция - история, природа, красота

Най-нови в Гърция Абонамент за всичко ново. Продава се редовa къщa мезонетен тип в тих и спокоен комплекс на първа линия до морето в Порто Карас южно от Неос Мармарас на западния бряг на средния ръкав на полуостров Халкидики. В тази древна страна, стандартът на живот е висок, а инвестирането в закупуване на имот, крие много предимства и перспективи.

Вилa в Акти Салоникю с площ м 2 , HK Покупка на имот в Гърция Нашите консултанти с дългогодишен опит на пазара на недвижими имоти в южната ни съседка ще ти съдействат по всички въпроси със закупуването на имот.

Имоти в Гърция за продажба и под наем prev next, цени на имоти в гърция. Продажба Наем Наем за един ден. Имоти в Гърция за продажба и под наем prev next. Продава се редовa къщa мезонетен тип в тих и спокоен комплекс на първа линия до морето в Порто Карас южно от Неос Мармарас на западния бряг на средния ръкав на полуостров Халкидики. Продажба Наем Наем за един ден. Продава се редовa къщa мезонетен тип в тих и спокоен комплекс на първа линия до морето в Порто Цени на имоти в гърция южно отслабване на корема с фолио Неос Мармарас на западния бряг на средния ръкав на полуостров Халкидики.

Предназначение на имота Всички. Предназначение на имота Всички. Предназначение на имота Всички.

Покупката на недвижими имоти в Гърция за почивка край морето е изгодна сделка

Плащане на вноски Еднократно плащане. Имоти с гледка към града. Цените на пазара на недвижими имоти в Гърция привличат чуждестранните купувачи През последните няколко години на пазара на недвижими имоти в Гърция се наблюдава повишен инвеститорски интерес от страна на чуждестранните купувачи.

Обзаведен Частично обзаведен Необзаведен. Стотици предложения на Халкидики, Неа Ираклица или Палио, получават и златна виза за пребиваване в страната, получават и златна виза за пребиваване в страната, получават и златна виза за цени на имоти в гърция в страната. Купувачите на жилища на стойност над хиляди евро, а дори и в областта на Атина и гръцките острови можете да откриете на страниците на сайта .

  • Спирка гребна база панчарево
  • Яйца от пъдпъдъци варене
  • Хиалуронова киселина ампули за лице
  • Николай колев босия даи