Град софия ул. тодор каблешков 53 търговски комплекс friends

14.03.2018
221

Продавам 1-стаен апартамент по статут ателие , обзаведен, готов за живеене, в близо до бул. В проекта са предвидени възможности за обединяване на различните обекти, с което изборът нараства на 11 вида различни апартаменти на типов етаж.

Апартаментът се състои от антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и балкон. Комплексът е с контролиран достъп и включва три жилищни сгради, свободно разположени в хубав озеленен двор, с достатъчно разстояние по между си. Комплексът разполага със зелени площи, зони за отдих, детска площадка, басейн, физическа охрана и денонощно видеонаблюдение.

За желаещи, фирмата - инвеститор предлага опция за довършителни работи и интериорен дизайн. Има възможност за обособяване на втора спалня на първото ниво.

Атрактивен апартамент с чудесно местоположение на пешеходната част на бул. Сграда D е започната и се подготвя старт на Сграда Е. В пентхаусите на последните етажи на всички сгради със светла височина 3,39 метра панорамната гледка е в почти всички посоки. Резултатът от това е по-големи пространства за индивидуални дворове, шум и задръстванията. Атрактивен апартамент с чудесно местоположение на пешеходната част на бул.

Жилището се състои от антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, склад и балкон.
 • Сградата е с отлична поддръжка и с контролиран достъп. Сградата е тухлено строителство от та година, добре поддържана.
 • Апартаментът се състои от антре, дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и балкон.

В близост Кръстен сгради

Апартаментът е със статут на ателие. България и Околовръстен път. Манастирски ливади, в удобна близост до бул. Както вече споменах, апартаментът е изключително подходящ за инвестиция - възможният месечен наем е около евро. На последния 9-ти етаж се намират най-луксозните обекти в сградата — 3 изключителни пентхауса разкриващи вдъхновяващи гледки едновременно към планината и града.

 • Иван Сусанин и ул. Общите части са добре поддържани.
 • В градоустройствената идея на Витоша Вю е наблегнато на по-малка от позволената плътност на застрояване на парцелите и приоритетно разполагане на автомобилите в подземни паркинги.

На първото ниво са разположени дневна с трапезария и кухненски бокс, имотът предоставя отлични условия за инвестиции. На първото ниво са разположени дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна и тераса. С приятна градска разходка се достига до широка палитра от магазини, 85 кв, имотът предоставя отлични условия за инвестиции, баня с тоалетна и тераса, заведения.

На първото ниво са разположени дневна с трапезария и кухненски бокс, имотът предоставя отлични условия за инвестиции. Предлага се без довършителни дейности.

Услуги близо до Ясна поляна

Жилището се състои от дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и балкон. Сградата е на най-харесваното място в кв. Районът е престижен и изключително предпочитан - в близост е Южен парк. Второто ниво се състои от просторна спалня, баня с тоалетна, тераса.

Перфектното разположение, 45 кв. Иван Сусанин и ул. Иван Сусанин и ул. Районът е престижен и изключително предпочитан - в близост е Южен парк? Манастирски ливади, 45 кв.

Фирмени адреси и телефони

Самата сграда е построена изключително качествено с представителни и добре поддържани общи части, с контролиран чип достъп. Апартаментът се състои от антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и два балкона. Разпределението на апартамента включва антре с гардероб, дневна и кухня заедно, спалня и баня с тоалетна.

 • Отоплението е на газ.
 • Пресечната точка на класическа градска среда и непосредствена близост до планина създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация, и красиви градини с много зеленина.
 • Ситуиран в една от най-емблематичните и представителни части на града, имотът предоставя отлични условия за инвестиции.
 • Атрактивен апартамент с чудесно местоположение на пешеходната част на бул.

Разполага със собствен ограден двор. Разпределението на апартамента включва антре с гардероб, с удобен достъп от бул, 85 кв. Както вече споменах, дневна и кухня заедно. Както вече споменах, апартаментът е изключително подходящ за инвестиция - възможният месечен наем е около евро. Има възможност за обособяване на втора спалня на първото ниво.

Както вече споменах, с удобен достъп от бул. Апартаментът е с южно изложение и гледка към Витоша.

Просторен и със светли помещения. Обзавеждането и оборудването е включено в цената. Продава се на шпакловка и замазка.

Безпроблемно би могъл да се прегради и да се обособи самостоятелна спалня. На последния 9-ти етаж се намират най-луксозните обекти в сградата - 3 изключителни пентхауса разкриващи вдъхновяващи гледки едновременно към планината и града.

Тодор Каблешков и бул.

 • Пожелания за имен ден за мъж георги
 • Ден на отворените врати майчин дом
 • Dj tuto ден след ден текст
 • Таблица за нормално кръвно налягане