Великолепния век кьосем 40 бг аудио

15.07.2018
116

Според мен е върха на аматьорщината Няма такъв хубав сериал като този с толкова много интриги в всеки епизод става много интересно. Unknown 22 септември г.

Сериала е невероятен и с нетърпение ще очакваме и следващи сезони! Анонимен 23 септември г. Всеки има правото да пише каквото и както реши, приемайте чуждото мнение и не издребнявайте! Убедена съм, че БТВ значително си вдигна рейтинга покрай "Великолепния век"! Според мен е върха на аматьорщината Трява да се чувстваме като дресирани кученца,и да чакаме второто залче дали ще ни го купят ще благоволят ли или не.

Аз съм го гледала миналата година с руски суб. Сериала е невероятен и с нетърпение ще очакваме и следващи сезони. Относно недоразумението на БТВ има великолепния век кьосем 40 бг аудио смени канала и не го гледаш и още едно това недоразумение на БТВ за месец юли има най много гледания!!!.

Аз съм го гледала миналата година с руски суб. Сериала е невероятен и с нетърпение ще очакваме и следващи сезони.

Аз съм го гледала миналата година с руски суб.

Анонимен 30 август г.
  • Много хубаво, просто чудесно! Luboslava Andonova 17 август г.
  • FireBGJoy 13 септември г. Анонимен 19 август г.

Лека е майка Ви! Това, че ти не харесваш исторически турски сериали, не означава, че така трябва да говориш.. Супер, най-накрая едно разумно решение! Моля отговорните господа от БТВ да се самосъзират,и да не ни поднасят половинчати серияли! Сериала е невероятен и с нетърпение ще очакваме и следващи сезони!

  • Супер, най-накрая едно разумно решение! И аз съм за сериала.
  • Абе ейй я по-спокойноо.. Анонимен 19 август г.

Откога да те е гнус от излишна бруталност е "артък патриотизъм". Дано БТВ го купят. Откога парадайс блу албена отзывы те е гнус от излишна бруталност е "артък патриотизъм".

Откога да те е гнус от излишна бруталност е "артък патриотизъм". Съвременните турски драми, просто чудесно, просто чудесно, просто чудесно, в които са на лице жестоки традиции, Новини от екрана, великолепния век кьосем 40 бг аудио. Чувствам за обидно да следя един сериял,да обявяват финал ,и да се окаже,че това е фалшива информация.

"ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК: КЬОСЕМ", СЕЗОН 1, ЕПИЗОД 20 БГ АУДИО

Да те наистина не харесват исторически филми. Luboslava Andonova 17 август г. Изказвате се против, преди да сте видели и един епизод от него.

Много хубаво, просто чудесно! Не е никакво недоразумение. Много хубаво, просто чудесно. Не е никакво недоразумение. Относно недоразумението на БТВ има опция смени канала и не го гледаш и още едно това недоразумение на БТВ за месец юли има най много гледания!!!.

Дано са разумни и закупят следващ сезон. Много хубаво, просто чудесно.

Най-гледани

Относно недоразумението на БТВ има опция смени канала и не го гледаш и още едно това недоразумение на БТВ за месец юли има най много гледания!!!! Па артък "патриотизъм", ама не на място! Чувствам за обидно да следя един сериял,да обявяват финал ,и да се окаже,че това е фалшива информация.

Малко ще ви светна:

И БТВ ще си прецени какво да пусне, разбирасе че това от което има най много доходност. Никакъв професионализъм за телевизия която претендира за най-добрата и гледана тв. Сериала е невероятен и с нетърпение ще очакваме и следващи сезони. Сериала е супер готин. Unknown 22 септември г. Абе вие сериозно ли говорите че Кюсем бил лек това ли ви е лекото убийства бой насилие и убиват деца Ама вие не сте в час.

Абе великолепния век кьосем 40 бг аудио сериозно ортопед русе трета поликлиника говорите че Кюсем бил лек това ли ви е лекото убийства бой насилие и убиват деца Ама вие не сте в час.

Популярни публикации

Вторият сезон на "Великолепният век: Защото на много хора не му харесва сериала ама за това ли има най-висок рейтинг за месец юли 11 на 1-во място. Никакъв професионализъм за телевизия която претендира за най—добрата и гледана тв.

Аз не искам да обиждам никого , но на някои не им харесва този сериал , а на някои им харесва , който иска да пиши каквото иска , но на този който го дразни негова си работа аз просто за мен си казвам мнението всеки може да си казва мнението и , защо всеки човек дразни от мнението на другите това не е хубаво.

Unknown 17 август г. Unknown 17 август г. Кьосемно на този който го дразни негова си работа аз просто за мен си казвам мнението всеки може да си казва мнението .

  • Кола на метан разход
  • Любов под наем 20
  • Сезони на любовта 1051
  • Изследване за лаймска болест здравна каса