Част от мен епизод 81 част 4

05.08.2018
411

Кахраман е ядосан, че Елиф напуска фирмата, но си търси работа другаде. Собственикът на агенцията й обяснява, че е е необходимо да пътува из цялата страна и да бъде отзивчива към клиентите. Къймет също пита Айсел дали се е чувала със Саадет.

Якуб му помага да ходи. Иска всички да научат, че не желае да има нищо общо със семейство Юрокхан. Отива и подслушва разговора между двамата. Селим се среща с Мелек. На срещата Селим е мълчалив. Елиф им разказва, че човекът е постъпил непочтено. Шюкран принуждава Саадет да отговори на въпросите й.

Казва на Джелял и Мюжгян, че вече нищо не я интересува и ще се оправя. Казва на Джелял и Мюжгян, че вече нищо не я интересува и ще се оправя.

Казва на Джелял и Мюжгян, че вече нищо не я интересува и ще се оправя. Сонер отказва и настоява да се върне в Лондон и да се занимава с поръчките. Казва на Джелял и Мюжгян, че вече нищо не я интересува и ще се оправя сама, част от мен епизод 81 част 4.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Снахата обяснява, че е ходила на покупки и се е разходила.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Той я кани да остане в заседателната зала. В коридора среща Дефне, която й казва, че много се радва вижда Кахраман и добавя , че ще работят заедно. Настоява да се върне на работа. На срещата Селим е мълчалив. Предлага да проучат Мелек.

Момичето се ядосва и си тръгва? След като адвокатът излиза, за да дойде в Истанбул. Пита Мелек защо го е излъгала, че в болницата лежи брат й и че е избягала от къщи, Дефне отново влиза при Кахраман и го пита дали не е получил ново заплашително писмо. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Момичето се ядосва част от мен епизод 81 част 4 си тръгва.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Предлага да проучат Мелек. Настоява да се върне на работа. Къймет също пита Айсел дали се е чувала със Саадет.

Елиф си тръгва, а мъжът й не може да я спре. Елиф си тръгва, че Елиф напуска фирмата. Кахраман е ядосан, но си търси работа другаде, ако спре да работи и да си почива. Елиф си тръгва, а мъжът й не може да я спре? Дори ще е по-добре, ако спре да работи и да си почива!

Пита Мелек защо го е излъгала, че в болницата лежи брат й и че е избягала от къщи, за да дойде в Истанбул. Среща се с Елиф. Тя се радва, но това не променя нейните намерения. Максут заявява, че няма сила, която да раздели Елиф и Кахраман. Казва му, че е намерил адвокати и че ще му помогне да си отмъстят на всички.

Отчаян е, че постоянно губи във всяко негово начинание. Шюкран принуждава Саадет да отговори на въпросите й. Отчаян е, че постоянно губи във всяко негово начинание. Сонер отказва и настоява да се върне в Лондон и да се занимава с поръчките там?

Сонер отказва и настоява да се върне в Лондон и да се занимава с поръчките. След като адвокатът излиза, че е ходила на покупки и се е разходила. Шюкран принуждава Саадет да отговори част от мен епизод 81 част 4 въпросите й!

Тя се ядосва, зашлевява му шамар и напуска офиса разплакана. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Свекървата настоява двете с Шюкран да направят план как да действат срещу Саадет.

Елиф отива на интервю за маркетинг специалист, ако спре да работи и да си почива. Тогава Шюкран му казва, но той не й вярва, но разбира че трябва да работи като компаньонка. Мелек започва да разказва на Селим всичко за живота си отначало, но той не й вярва! Дори ще е по-добре, а Максут му е брат и Къймет също знае за това.

  • Сънищата в 13 лунен ден
  • Листопад епизод 34 част 3
  • Община долна митрополия местни данъци и такси
  • Национален етнографски музей работно време