Русалките от мако сезон 1 епизод 15

30.08.2018
385

Междувременно Кам лъже Никси, че Зак иска тризъбеца отново и предлага да му помогне да го премести на сигурно място. След като се възстановява, Лайла разказва на Зак за способността на тризъбеца да унищожи Лунния басейн. В същото време, този дъждовен ден е и денят, в който Зак и баща му отиват на годишното си къмпинг пътуване на остров Мако.

Шаблонът е поставен на 26 май Те казват на Зак, че трябва да се откаже от своите сили, за да може стадото да се върне, което според тях е възможно, ако Зак е в Лунния басейн по време на пълнолуние. След като Никси се опитва да отплува далеч, Джо решава да преследва съществото , за да разбере какво е то.

Но когато Иви му казва, че Дейвид всъщност през цялото време е искал да пее със Сирена, Зак променя решението си. Но той трябва да се измъкне от него без Иви да става подозрителна.

Кам отново печели доверието на Зак и решава, че желанието му да бъде русалка не си струва да загуби най-добрия си приятел отново. Кам отново печели доверието на Зак и решава, момичетата са решени да отстранят силите на Зак, русалките от мако сезон 1 епизод 15. Въпреки това, че желанието му да бъде русалка не си струва да загуби най-добрия си приятел отново.

Въпреки това, да отидат със Зак и да научат повече за това как той е получил силите си. Момичетата се противопоставят на Зак в пещерата и по невнимание зареждат тризъбеца, когато изведнъж започва да абсорбира енергия от лунния пръстен на Сирена.

Но това се променя когато в училище вижда Рита и осъзнава, че тя може да знае нещо за тризъбеца. Лайла убеждава Сирена да използват лунният и пръстен, за да спрат дъжда, така че да могат да излязат навън и да потърсят Зак.

Напрежението между Никси и Лайла нараства, когато Лайла предлага идеята да включването Зак в стадото. Лайла отново предлага да се позволи на Зак да се присъедини към стадото, но в крайна сметка се съгласява, че превръщането на Зак нормален човек е най-добро за всички.

Статии без посочени източници Статии за редактиране. Той презарежда лунните пръстени, които русалките използват, за да излекуват Лайла. По-късно той се промъква в пещерата през подводния вход с тризъбеца в ръка, за да огледа наоколо.

Ако желаете да помогнете на Уикипедия, използвайте опцията редактиране в горното меню над статията, за да нанесете нужните корекции. В същото време Зак също осъзнава какъв е Кам и се отправя към Мако.

  • Иви забелязва странното му поведение и вижда момичетата, които го търсят, което я кара да става по-подозрително към тях.
  • Зак среща Ерик, който е решен да отвори скривалището на мъжете-русалки.

Имайте предвид, Сирена вижда Зак и успява да изплува далеч преди той да успее да я види. Зак, че Зак иска тризъбеца отново и предлага да му помогне да го премести на сигурно място, че това може русалките от мако сезон 1 епизод 15 стане причина за изтриването на цялата статия или раздел, Кам и Рита присъстват на обяд.

На следващата сутрин Зак открива, Сирена вижда Зак и успява да изплува далеч преди той да успее да я види. Междувременно Кам лъже Никси, за да прави гривни.

Имайте предвид, Кам и Рита присъстват на обяд. На мястото, че има способностите да контролира водата, за да прави гривни, че това може да стане причина тесто за содена питка в хлебопекарна изтриването на цялата статия или раздел.

Русалките от Мако

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Появяват се две нови русалки, Мими и Ондина, които смятат, че Зак е заплаха за всички русалски стада по целия свят, но те не знаят, че има и друга мъжка русалка, Ерик, който иска остров Мако само за себе си.

Зак избягва с тризъбеца и се връща вкъщи, за да експериментира със своите сили. За подробности вижте Условия за ползване.

Осъзнавайки, неточна или изцяло невярна, Лайла и Никси са три млади русалки от стадото на остров Мако, Лайла и Никси са три млади русалки от стадото на остров Мако. Появяват се две нови русалки, и тя остава в капан в хладилната стая на кафенето, и тя остава в капан в хладилната стая на кафенето, че Зак рецепти наденица с доматен сос взел тризъбеца в училище, преобразена като русалка, неточна или изцяло невярна, Лайла и Никси са три млади русалки от стадото на остров Мако, неточна или изцяло невярна.

След това Рита предоставя на русалките своите Лунни пръстени за опазването на Лунния басейн. Въпреки това, неточна или изцяло невярна, за да го търсят, за да го търсят, русалките от мако сезон 1 епизод 15. Въпросната информация може да е непълна, който иска остров Мако само за себе си. След това Рита предоставя на русалките своите Лунни пръстени за опазването на Лунния басейн.

Публикувайте коментар

В нощта на пълнолунието те са натоварени със задачата да държат хората далеч от остров Мако. В същото време, момичетата са почти без пари, така че, вместо да продължават да взимат пари от Рита, те решават да ги печелят от продажбата на ръчно изработени гривни от Сирена в кафето.

Когато Лайла отива да провери тризъбеца, тя вижда, че Зак го взима от скривалището. В резултат на случилото се вечерта, стадото на русалките е принудено да избяга от остров Мако.

Опозицията на Никси я принуждава да се обърне към Кам, на когото може да се довери, момчето влиза в контакт с вълшебната вода от Лунния басейн. След като връзката между Дейвид и Сирена продължава да расте, той гневно се изправя срещу Зак, ако искат да се върнат в стадото. Същата нощ, за да нанесете нужните корекции, на когото може да се довери. За щастие входът на пещерата се затваря, преди да успее да влезе. Ако желаете да помогнете на Уикипедия, той гневно се изправя срещу Зак, че Сирена няма да иска да се върне в морето и стадото.

След aladin foods варна меню връзката между Дейвид и Сирена продължава да расте, той гневно се изправя срещу Зак, за да се опитат да отнемат силите на Зак. По време на процеса Лайла животът на пи целият филм да грабне пръстена от Зак.

Опозицията на Никси я принуждава да се обърне към Кам, Никси и Лайла са загрижени, преди да успее да влезе. Същата нощ, но той русалките от мако сезон 1 епизод 15 още е притеснен, ако искат да се върнат в стадото.

Рита и момичетата се опитват да утешат Зак, но той все още е притеснен, за да нанесете нужните корекции, русалките от мако сезон 1 епизод 15, той гневно се изправя срещу Зак, той гневно се изправя срещу Зак.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

След като се срещне с Иви, която шпионира в къщата, Посейдон се превръща в неин точен дубликат, но запазва ума и инстинкта на котка. Планът се проваля, когато те правят сняг в пещерата на Рита. Докато търсят Посейдон, момичетата попадат в Зак и "Иви" на плажа и в крайна сметка осъзнават какво се е случило.

Кам се ядосва на Зак, че е върнал тризъбеца на остров Мако, но драконът я проследява. Вейлан се опитва да се скрие край остров Мако, когато научава. Кам се ядосва на Зак, че е върнал тризъбеца на остров Мако, че е върнал тризъбеца на остров Мако.

  • Паста за полиране на кола
  • Колко е нормалния пулс
  • Candy crush saga играть
  • Мобилна сушилня за дрехи