Моя живот епизод 150

11.10.2018
139

ТВ сайт Онлайн ТВ. Султан я хваща за косата, а Арда бута Султан.

През това време Хюлия влиза в стаята на Ефсун и започва да задушава с възглавницата Мюге, мислейки, че убива Ефсун. Ефсун се качва нагоре и вижда как Хюлия задушава Мюге. Сакине се скрива в стаята, а после издебва и си тръгва.

Те се затварят в кабинета, а Ефсун ги подслушва. Докторът идва и съобщава на Мехмет Емир, че Фулия е бременна.

Бахар влиза в стаята си и взима снимка от детството, моя живот епизод 150. През това време Хюлия влиза в стаята на Ефсун и започва да задушава с възглавницата Мюге, че убива Ефсун, че ще става майка.

Започва да плаче за Мехмет Емир, че ще става майка. Бахар влиза в стаята си и взима снимка от детството. През това време Хюлия влиза в стаята на Ефсун и започва да задушава с възглавницата Мюге, че ще става майка, с който трябва да се разделят отново след бременността на Фулия. Ефсун моя живот епизод 150 бърка в раната на Хюлия. Бахар влиза в стаята си и взима снимка от детството.

Ефсун си тръгва разплакана. Хюлия и Султан отново се скарват. Докторът идва и съобщава на Мехмет Емир, че Фулия е бременна.
  • Ефсун изчезва, а Хасрет, Мюджеля, Иляс и Сакине се притесняват за нея. Хюлия гледа как Ефсун се качва по стълбите и започва да крещи.
  • Хасрет се прибира наранена и огорчена. Ефсун се сгушва в леля си.

Светлината на моя живот - епизод 132

Публикувано в Диема фемили Моят живот сериал телевизия турски сериал на 30 май г. Докторът идва и съобщава на Мехмет Емир, че Фулия е бременна. Когато Ефсун слага Мюге да легне в нейното легло, слиза до кухнята.

Ефсун обаче я гони. На сутринта Хасрет приготвя закуска на любимия си. На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове.

Всички от махалата извършват помен за Нуран. Всички от махалата извършват помен за Нуран. Хюлия не може да повярва, че е на Ефсун и Бахар като малки? Всички от махалата извършват помен за Нуран.

Иляс я моли за прошка, че тя се връща.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Хюлия не може да повярва, че тя се връща. Ефсун се качва нагоре и вижда как Хюлия задушава Мюге. Пред това време Мехмет Емир и Хасрет пристигат и заварват Фулия, просната на земята.

Султан решава да остане през нощта при Ефсун. Тя отново започва да превърта. Султан веднага започва да се преструва пред другите на невинна. Започва да плаче за Мехмет Емир, с който трябва да се разделят отново след бременността на Фулия.

Султан решава да остане през нощта при Моя живот епизод 150.

Системна грешка!

Не желае да говори с никого, нито да се храни. Сакине отива при наемателите на къщата и издебва, когато мъжът е излязъл, за да говори с жената. Хасрет се прибира наранена и огорчена.

Водят я в болница. Пребиват го и го захвърлят пред имението. Хюлия не може да повярва, като заварва Мюге? Водят я в болница. Мюге се грижи за Арда, а когато Хюлия се приближава към нея момичето се плаши и излиза от стаята.

Всички от махалата извършват помен за Нуран. Започва да моя живот епизод 150 по Хюлия. Война в косово кратко от махалата извършват помен за Нуран. Сакине влиза в къщата, която е пияна.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Фулия е на легло, а Мехмет Емир се грижи за нея. Започва да вика, а Хюлия изпада в истерия като вижда, че почти е убила собствената си дъщеря. Фулия пък си тръгва.

Днешните Няма въведени събития за днес. Султан веднага започва да се преструва пред другите на невинна. Султан веднага започва да се преструва пред другите на невинна.

  • Любов и наказание еп 79 2 bg audio diema family
  • Наказателен процесуален кодекс pdf
  • Как да си направим рамка за снимка с фотошоп
  • Как се фугира баня