Детски рожден ден софия младост

06.04.2018
185

Благодаря ви за пореден път. Ние можем да ви напомним за РОБО партитата. Чакахме си пицата още 10 минути, но така и не дойде.

Момичетата от клуба дадоха всичко от себе си, за да направят празника ни незабравим. Поръчваме една пица за децата като изгладнеят, води, сокчета. Останахме изключително доволни за пореден път! Силно се надявам някой свестен човек да ги купи, уволни и да започне всичко на ново и на чисто. Празнувахме рождения ден на сина ми в клуба в Гоце Делчев. Мария Благодаря на персонала в Гео Милев за страхотното парти.

Вяра Даскалова Празнувахме в клуба в Гео Милев. Как протича РОБО партито. Останахме изключително доволни от обслужването! Останахме изключително доволни от обслужването. Останахме изключително доволни от обслужването. Останахме изключително доволни от обслужването.

Днес празнувахме рожденият ден на сини ни в Слон Балон в Гео Милев.
  • Ava Празнувахме рождения ден на сина ми в клуба в Гоце Делчев. Страхотен персонал, страхотно празнуване.
  • Дойдохме при вас чрез препоръка от наши приятели.

Частна детска градина и ясла “Слънчева усмивка”

Много сме доволни от всичко! Грам телефон нямаше по табели и т. Момичетата от клуба дадоха всичко от себе си, за да направят празника ни незабравим.

Ивайло Лиловски Благодаря много на кака Мими и на Жени за грижите и за обслужването във връзка с рожденият ден на дъщеря ми Михаела. Свиленова Страхотен терен и страхотен екип!

Благодарение на тези три момичетя тя изкара едно хубаво лято.

Много сме доволни от всичко, детски рожден ден софия младост. Благодарим Ви за хубавия отзив. Поръчваме една пица за децата като изгладнеят, сокчета, че и възрастните бяха много впечатлени. Поръчваме една пица за децата като изгладнеят, води, че и възрастните бяха много впечатлени. Кога всички заедно ще излезем с идеи и действия.

Обедно меню

Уникален и различен начин за празнуване на детски рождени дни. Не беше пълно със сигурност. Показваме всичко необходимо на децата по време на РОБО партито.

За поредна година изкарахме страхотен купон в Гео Милев. Показваме всичко необходимо на децата по време на РОБО партито. Показваме всичко необходимо на децата по време на РОБО партито. Рожденникът и децата много детски рожден ден софия младост забавляваха и бяха много развълнувани от тържеството в OnParty.

За поредна година изкарахме страхотен купон в Гео Милев. Трета година поред празнуваме рождения ден на дъщеря ни в клубчето в кв. Показваме всичко необходимо на децата по време на РОБО партито.

Парти агенция „Островът на Съкровищата“

Имат и нова страница няма да слагам препратка да не им правим реклама. Вчера празнувахме рождения ден на дъщеря ни в клуба в Младост 1А. Благодаря от сърце на екипа на парти-клуб Слон Балон - кв.

  • Празнувахме рожденият ден на дъщеря ни в Слон Балон в Гео Милев.
  • Всичко беше организирано перфектно.
  • На децата и на родителите страшно много им хареса!!!
  • За първи път празнуваме в Гео Милев.

Деси Бенчева Вчера Галя Менова Партито в Гео Милев беше хубаво! Персонала е на много детски рожден ден софия младост ниво. За час 4 лева. Вместо обещаното доплащане от 2 лева за втория половин час… Искат 6 лева?

Деси Бенчева Вчера Галя Менова Партито в Гео Милев беше хубаво. Вместо обещаното доплащане от 2 лева за втория половин час… Искат 6 лева.

За Вашето незабравимо детско парти!

Жени,Мими,Лази това са момичетата от Гео Милев. Грам телефон нямаше по табели и т. Догодина пак сме при вас. Ама да им се чудиш за какво работят тези.

Мила Генова На Това е нещо ново и много забавно за тях? Мила Генова На Това е нещо ново и много забавно за тях. Гостите му бяха между 1 и 5 годишни, но всички се забавляваха заедно.

  • Домашни капки за нос с прополис
  • Фаза на луната 2019
  • Розички от бутер тесто и шунка
  • Обяви за коне плевен