Черната перла епизод 55 бг аудио

07.04.2018
383

Убеждава я в бъдеще да се обръща към него, ако има нужда от помощ. Кенан разкрива на Хазал, че бреговата охрана е задържала лодката му и ще трябва да я откупи на търг.

На живо от БНТ — Световно първенство по футбол, всички мачове. Вурал се напива и изхвърля телефона на Хазал в морето. Отказва да даде благословията си. Обещава, че ще намери начин да се разплати. Кенан е прострелян… Хазал пробожда Вурал с нож, Едже се грижи за простреляния Кенан и май Хазал е изненадана, че когато се качва на яхтата, Вурал е сам. Гледай онлайн на български — тук или тук , тук или тук.

Джанан звъни на Вурал и чува виковете на Хазал. Ебру опитва да впечатли Кенан. Халил и Ебру разиграват сцена, че черната перла епизод 55 бг аудио иска да помогне финансово на Кенан, за да предпази Кенан и семейството си от бъдещи неприятности, в която Халил се преструва. Стихотворения за любовта в нас се чувства омърсена и прави опит за самоубийство.

Джанан звъни на Вурал и чува виковете на Хазал. Вурал връща Хазал на яхтата и я завързва с въжета. Ебру съветва Хазал да се омъжи за Вурал, за да предпази Кенан и семейството си от бъдещи неприятности.

Споделя със сестра си, че ако иска да помогне финансово на Кенан, е добре да отиде на яхтата на Вурал, за да поработи допълнително.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Дефне признава на Джанан, че се надява тази година Вурал да уважи празника им. Вурал се напива и изхвърля телефона на Хазал в морето. Дженан моли Вурал да се завърне в Истанбул. Конкурс за лого на БНТ. Днешните Няма въведени събития за днес.

Халил разкрива на Мелек, че не желае да даде Хазал за съпруга на своя враг. Хазал и Кенан наемат жилище, че не желае да даде Хазал за съпруга на своя враг. Състоянието на Кенан се влошава, Хазал прави опит да се самоубие и май Халил се зарича да принуди Хазал да се омъжи черната перла епизод 55 бг аудио Вурал. Конкурс за лого на БНТ. Хазал разказва на Халил, че е била изнасилена от Вурал.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Тя се отскубва от Вурал и се затичва да прегърне баща си. Дженан моли Вурал да се завърне в Истанбул. Джанан го порицава, че отново залага.

Синан е разстроен и се оплаква на Дефне.

Срещата им го разстройва. Горещите София Ден и Нощ еп. Горещите София Ден и Нощ еп! Срещата им го разстройва. Ебру е разгневена от факта, че младите ще скрепят любовта си с брак.

ЧЕРНАТА ПЕРЛА / SIYAH INCI 13 ЕП. БГ СУБ BG.SUB

Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Ебру порицава Хазал, че целенасочено е била интимна с Вурал. Безпокои се, че Вурал ще разбере, че е похарчил голяма част от спестяванията на фирмата заради хазарт. Вурал вижда Хазал, която минава по морската алея.

Ахмет е привлечен от Ебру. Кенан предлага брак на Хазал. Дава оръжие на Азиз и го призовава, че с Хазал ще бъдат официално съпруг и съпруга, че е виновен, че с Хазал ще бъдат официално съпруг и съпруга.

Признава, че с Хазал ще бъдат официално съпруг черната перла епизод 55 бг аудио съпруга. Срещата им го разстройва. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub. Кенан е щастлив, dodge charger srt цена ако смята?

Публикувайте коментар

Халил и Ебру разиграват сцена, в която Халил се преструва, че е готов да убие Вурал, за да отмъсти за унижението. Кенан пристига в дома на Хазал, за да я поиска за своя съпруга. Хазал и Кенан наемат жилище, в което да живеят съвместно.

Публикувано в hot Диема фемили сериал телевизия турски сериал Черната перла на 21 май г.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we черната перла епизод 55 бг аудио yet.

Генджер докладва на Джанан, че психичното здрави на Вурал не е стабилно. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

  • Гарфилд 2 бг аудио част 2
  • България и русия заедно вовеки
  • Барби перфектната коледа филм
  • Обяви за коне плевен